Magický den

04.01.2011 16:26

 

Ráda bych vás upozornila na nejvhodnější a nejmagičtější den v roce . Již v dopoledních hodinách jsme mohli zaznamenat mimo jiné zatmění slunce, které bylo vidět i v ČR.

 

 

Dnes přesně ve 21:07 hodin se uskuteční historická astrologická konstelace „Čas splněných přání“. Jedná se o završení konjunkce Urana a Jupitera, která znamená šťastné náhody a příležitosti, ale v esoterním smyslu také hovoří o nových zdrojích života a lásky (Ryby) o ochraně (Jupiter) a vývoji (Uran).

Tato konjunkce završuje celoroční vliv Jupitera a Urana, který lidstvo posunul k zcela novým obzorům a urychlil vývoj na Zemi. Teď je důležité se rozloučit se vším starým a otevřít si cestu k novému. O tom také mluví Sabiánský symbol této konjunkce: Úplněk sklizně zalévá jasné podzimní nebe, který upozorňuje na završení a přináší „světlo naplnění a požehnání dobře vykonané práci“.

A co to znamená v praxi? V období mezi 21:06 – 21:08 si něco přejte – požádejte Vyšší Já o pomoc a vedení, soustřeďte se a svá přání v duchu nebo nahlas vyslovte. Ale pozor na to, co si přejete – v časové posloupnosti se to splní   ) Tato konstelace se bude opakovat opět za dvanáct let, ale už nebude podpořena Venuší, která přidává osobní vliv, takže už nikdy nebude mít takovou sílu, jako ta nynější.

Přeji šťastnou ruku   

Alena Horáková, astroložka a lektorka